Състоянието на пострадалите младежи в Петрич е стабилизирано, но остава тежко. Загубили са

...
Състоянието на пострадалите младежи в Петрич е стабилизирано, но остава тежко. Загубили са
Коментари Харесай

Състоянието на младежите, блъснати на тротоар в Петрич, остава тежко

Състоянието на пострадалите младежи в Петрич е нормализирано, само че остава тежко.  Загубили са доста кръв. 18-годишният водач, който аргументи нещастието, е арестуван за 72 часа, оповестява БТВ.

В Петрич през днешния ден доста хора се събраха на мястото на злополуката, с цел да изразят гнева си, написа novini.bg.

„ Чухме тропот и си помислихме, че е паднало скеле. Изтичахме и като разбрахме какво се е случило, извикахме Спешна помощ. Не познаваме водача, само че и различен път е карал неразумно. Правили сме му забележки, само че той единствено отговори, че не можем да му споделяме какво да вършим “, споделя един от младежите.

Инцидентът става на метри от общината.

Момиче, което е било покрай мястото описа, че виновният юноша даже не е понижил скоростта, а след злополуката е имало деца под колата. Вместо да помогне, той е тръгнал да бяга. „ Всичко става за секунди, а приятелите им не съумяват да оказват помощ “, описват през сълзи събралите се младежи.

Близките на Валентина, която бе тежко ранена при злополуката описаха, че е изгубила доста кръв. „ Хемоглобинът й е доста невисок и откакто яв стабилизират ще я карат в София. Предстои й още една интервенция. Все още не сме я виждали, тъй като лекарите не ни пускат “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР